Támogatás
„UpSolution WebSystem integrált vállaltirányítási rendszer bevezetése az 999 Aprócikk Kiskereskedelmi és Szolgáltató Kft. számára”

A 999 Aprócikk Kft. 2 192 000 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása című pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében.  4 384 000 forintos összköltségvetésű integrált vállalat irányítási és portál rendszer bevezetése valósult meg.


A 999 Aprócikk Bt. alapítása 1989-ben valósult meg, ezt követően 2003-ban Kft.-vé alakult cégünk. Jelenleg két telephelyen működik vállalkozásunk 10 fő alkalmazotti létszámmal. Cégünk elsősorban kiskereskedelmi tevékenységet végez, termék skálánk széleskörű, melynek folyamatos bővítésével arra törekszünk, hogy a vásárlói igényeket maximálisan ki tudjuk elégíteni. A zárak, lakatok, csavarok, szegek, bútoralkatrészek, vizes-, és villamos áruk értékesítése mellet, szolgáltatásaink közül néhány: kulcsmásolás, névtábla készítés, bútorlap vágás.

Az UpSolution integrált vállalatirányítási rendszer bevezetését valósítottuk meg, mely a kövezetező modulokat fogalja magába CRM, logisztika és készletgazdálkodás, valamint integrált portál rendszer.  A fejlesztés során hardver eszköz beszerzése is megvalósult. A beruházás közvetlen célcsoportja a vállalati alkalmazottak, valamint a fejlesztés közvetve hatást gyakorol a vállalat ügyfeleire.

 

Az ERP bevezetésnek köszönhetően az ügyfélszerzés és az ügyfélkapcsolatok kezelése hatékonyabbá vált, az árbevétel várhatóan növekedni fog, így a rendszer karbantartásához, frissítéséhez és fejlesztéséhez szükséges gazdasági és emberi erőforrások biztosítottak.

 

999 APrócikk Kft.

Cím: 7624 Pécs, Hungária u. 40.

Honlap: http://www.999aprocikk.hu

www.ujszechenyiterv.go.hu

 

 

 

BÚTOR FOGANTYÚKELEMEK, ELEMLÁMPÁKFAÁRUFESTÉKEK, FESTŐSZERSZÁMOKGRAFIKAI KAPOCSHÁZTARTÁSI CIKKEK

Hírlevél
Fő feladatunk a lakosság kiszolgálása. Üzletünkben egy háztartás szint minden

Ajánlatkérés

Fő feladatunk a lakosság kiszolgálása. Üzletünkben egy háztartás szint minden


999 Aprócikk Kulcsnagyker

Cégünk 2006 -óta a kulcsmásolással kapcsolatos gépek, nyerskulcsok és segédanyagok kereskedelmébe is bekapcsolódott. Tevékenységünk kiterjed továbbá a magas biztonsági fokozatú zárrendszerek gyártására, valamint beléptetõrendszerek és más biztonságtechnikai eszközök kereskedelmére. Ha felkeltettük érdeklõdését, keressen fel minket!

Részletek

999 Aprócikk Kft.

A 999 Aprócikk Kft. 2 192 000 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása című pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében. 4 384 000 forintos összköltségvetésű integrált vállalat irányítási és portál rendszer bevezetése valósult meg.

Részletek

készítette:

Ajánlatkérés
Amennyiben valamelyik termékünk felkeltette az érdeklődését kérjén kollégánktól árajánlatot.
teljes neve
email címe
telefonszáma
üzenete
Kérem minden mezőt töltsön ki.